+36 1 373 0333 yes@yestravel.hu

Kellemes őszi kikapcsolódás

Disznóvágás Monoron

Ahogy régen is csinálták

Disznóvágás Monoron

Vegyen részt barátaival, kollégáival egy igazi vidéki disznóvágáson, házi készítésű disznótoros lakomán.

Téli időszakban különleges csapatépítő program lehet a disznóvágás, ahol együtt gyúrhatja a kollektíva a kolbászhúst és töltheti, majd kóstolhatja meg a saját készítésű hurkát-kolbászt!

Időpont: 2020. november 20.

Disznóvágás Monoron

A disznó feldolgozása séf és böllér irányításával. Részvétel a szétbontásban, pörkölésben, a hurka-kolbász bekeverésében, ízesítésében, töltésében.

Étel-, italkínálat: reggelire zsíros kenyér, pálinka, forralt bor, tea, tízóraira disznótoros sült vér/ resztelt máj forralt bor, tea, ebédre disznótoros pecsenye, hurka, kolbász, egyéb disznótoros finomságok, pálinka, forralt bor, kézműves borok. disznótoros ebéd (orjaleves, házi készítésű hurka, kolbász, sült hús vagy töltött káposzta)